Boblberg logo
Malene – Fandt i en hverdag som førtidspensionist sin bedste veninde

Malene – Fandt i en hverdag som førtidspensionist sin bedste veninde

Malene på 41 år sad en dag og kiggede på nettet, da hun stødte på Boblberg. Hun havde besøgt hjemmesiden et par gange, men syntes alligevel, at det var lidt for grænseoverskridende at oprette en bruger, indtil hun til sidst måtte give efter for sin lyst.

Malene er førtidspensionist, og det var derfor svært for hende at udvide sit netværk i hverdagen. På Boblberg mødte hun Camilla, og de skrev sammen i en uge, før de valgte at mødes og gå en tur sammen. Malene og Camilla klikkede fra første øjekast, og samtalen flød, som om de havde kendt hinanden hele livet.

Malene ledte efter en at grine med, drikke vin og måske dele en rejse med i ny og næ. Camilla søgte præcis det samme, så deres relation udviklede sig hurtigt og naturligt. De mødes både til mad og hygge, men Malene og hendes mand har også været med til at hjælpe Camilla og hendes mand, da de skulle flytte.

”Vi ses ca hver 14. dag. Vi er så heldige at vores bedre halvdele kan lige så godt sammen som os tøser. Så vi mødes både alene, med mænd og alle børn. Det er helt perfekt.”

- Malene

Veninderne er nu så heldige kun at bo 1 kilometer fra hinanden, hvilket har resulteret i daglig kontakt, så det er nemt at holde deres gode relation vedlige. Efter Malene oplevede succes med Boblberg, er hun ikke bange for at bruge platformen igen.

”Jeg synes, Boblberg er en fantastisk idé, og jeg håber, mange vil benytte sig af det, samt at der kommer mange dejlige venskaber ud af det.”

- Malene

Malene og Camilla har masser af gode oplevelser at se frem til sammen, og deres eventyr er først lige begyndt.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.009 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her