Boblberg logo
Birgitte – Ny veninde efter opbrud i privatlivet

Birgitte – Ny veninde efter opbrud i privatlivet

Birgitte på 53 år oplevede for nyligt en ændring i sit privatliv, der gav anledning til at indlede jagten på nye bekendtskaber. Her kom hun i tanke om, at hun på et tidspunkt var stødt på Boblberg, og på en togtur, hvor hun alligevel bare skulle slå tiden ihjel, besluttede hun sig derfor for at gøre sig til bruger og give det et skud.

I starten kiggede Birgitte mest på andres bobler for at se, om hun kunne finde nogle, der søgte det samme som hende – og det kunne hun! En bobl fra en kvinde ved navn Mette, fangede nemlig Birgittes interesse. Hun søgte nye veninder, og det var lige, hvad Birgitte også gjorde. De aftalte at mødes på en café for at drikke en kop kaffe.

Selvom det var grænseoverskridende at skulle mødes med et menneske, man overhovedet ikke kender, så er det ikke en beslutning, hun fortryder på nogen måde.

”Den her bobl er ikke en bobl længere, men har udviklet sig til et tæt venskab.”

- Birgitte

Lynhurtigt fik de gang i samtalen, og tiden fløj. Efterfølgende var de helt enige om, at de skulle mødes igen. Det har sidenhen udviklet sig til et tæt venskab, der har budt på gåture, middage med lækker mad og vin og forskellige sommerarrangementer.

”Vores forskelligheder gør, at vi klikker godt sammen.”

- Birgitte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her