Boblberg logo
Julie – To nye veninder til sparring, computerspil, oseture og meget mere

Julie – To nye veninder til sparring, computerspil, oseture og meget mere

Julie på 24 år lærte Boblberg at kende igennem hendes forældre. Julies mor opfordrede ihærdigt til, at hun skulle prøve Boblberg for at se, om det kunne være noget for hende. Julie valgte derfor at oprette sin egen bobl efter søgen på nogle nye venskaber. Her lagde hun vægt på at være ærlig. Især med hendes interesse indenfor krystaller, hekse m.m., som for nogle måske godt kunne lyde lidt sært.

”Der er plads til alles særheder på Boblberg.”

- Julie

På Boblberg fik hun kontakt til to piger, som i dag er blevet til to gode veninder. Begge veninder har Julie mange fælles interesser med, dog er det meget forskellige interesser, hun har med begge.

Det første møde med den ene gik fra at være en stille og hyggelig cafétur til en lidt mere kaotisk aften, da veninden endte på sygehuset med et epilepsianfald. Dog endte aftenen godt, da de valgte at tage ud og spise pizza sammen efter. Derudover kan de to veninder også sparre med hinanden, da de går på samme uddannelse.

Den anden har samme interesse indenfor shopping og at spille computerspil. Julie har fået veninden med på et hold, hun selv har opstartet, for folk med samme interesse. De er også ofte ude at shoppe sammen og har fundet ud af, at de deler samme tøjstil.

Julie kunne sagtens benytte sig af Boblberg igen, hvis ønsket om nye venskaber kommer. Julie har allerede anbefalet Boblberg til hendes far, da hun selv har haft stor succes med det, så tænkte hun, at hendes far forhåbentlig også ville få det.

”Konceptet med Boblberg er godt, og formålet med at udvide sit netværk er fantastisk i forhold til andre sociale platforme.”

- Julie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.954 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her