Boblberg logo
Jamila - Vidste ikke hvad hun manglede, men endte med en veninde for livet

Jamila - Vidste ikke hvad hun manglede, men endte med en veninde for livet

Jamila vidste ikke hvad hun manglede før hun stødte på Boblberg.dk. Hun gik ned ad gaderne på Frederiksberg og så en reklamesøjle med Boblbergs indhold. Hun blev nysgerrig og oprettede en profil. Til at starte med følte Jamila ikke, at hun manglede noget, men efter lidt søgen på Boblberg, faldt hun over konceptet madklubber. Hun skrev til andre og oprettede efterfølgende sin egen bobl. Kort tid efter fik hun svar og fik stablet en middag på benene. Udover sin egen madklub fik hun svar fra den anden madklub, og valgte at deltage til deres middage også.

De var i forvejen 4 kvinder i madklubben og Jamila klikkede fra første øjeblik med dem alle. De har ses hjemme hos hinanden og på restauranter. Men udover nogle dejlige nye fællesskaber, har Jamila fået en veninde for livet. Tilfældigvis bor hun og veninden fra madklubben lige ved siden af hinanden og ses meget ofte. De mødes til blandt andet til gåture og kaffe og får vendt verdenssituationen. Selvom Jamila ikke søgte noget specielt, da hun besøgte Boblberg.dk, er hun rigtig glad for hun tog skridtet. Der har manglet en side som Boblberg.dk - udtaler Jamila. Efter hendes mening kan det være svært og finde nye bekendtskaber, når man er kommet på den anden side af de 30 år. Det kan være svært at tage skridtet og komme ud over kanten, men Jamila kan klart anbefale Boblberg til andre.

Faktisk har hun anbefalet det til bekendte som havde brug for børnepasning og til andre der manglede nogen at gå ture med deres hunde. Jamila har selv overvejet at bruge Boblberg til at finde andre interesser i fremtiden igen. Hendes råd til andre er at tage springet og turde tage det første skridt - selvom det kan være grænseoverskridende.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her