Boblberg logo
Mette – En helt speciel sjæleven

Mette – En helt speciel sjæleven

26-årige Mette tog for nogle år tilbage beslutningen om at fjerne sig selv fra den vennegruppe, hun var en del af, da hun i noget tid havde følt sig udnyttet af dem. Det var også for nogle år siden, at Mette i første omgang stiftede bekendtskab med Boblberg, efter hun havde set platformen forskellige steder på nettet.

Mette reagerede på en bobl og kom i snak med Sabine. De søgte det samme og aftalte derfor at mødes på en lokal café. Mette var så sød at give mad i anledningen af Sabines fødselsdag den efterfølgende dag. De to hyggede sig rigtig meget, og det blev starten på et tæt venskab.

”Jeg har fundet det, jeg ledte efter i Sabine.”

- Mette

Mette er lige blevet gift, og det var en selvfølge for hende, at Sabine selvfølgelig skulle inviteres med. Sabine har været en stor hjælp i forberedelserne op til brylluppet, da de to ses jævnligt og har kontakt hver dag. Udover deres shoppeture sammen, har de med deres partnere også haft en hyggelig spilleaften sammen. Sabine deltog også i Mettes polterabend.

”Hun er blevet en af mine tætteste veninder på meget kort tid.”

- Mette

Venskabet med Sabine er især vigtigt for Mette, da de to har meget tilfælles. De har begge problemer, de døjer med, så der har de fundet en god ro og støtte i hinanden. De kan også identificere sig med hinanden, og det har især været rart for Mette, da hun ikke før har oplevet det med nogle af hendes tidligere veninder. Mette og Sabine ligner hinanden så meget, at Mettes svigermor stod til brylluppet og var overbevist om, at de to veninder var tvillinger.

Mette har gennem Boblberg også fundet sig en anden ven, som hun er rigtig glad for at skrive sammen med, og de to ses også i ny og næ.

”Boblberg er bare et mega fint koncept.”

- Mette

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.417 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her