Boblberg logo
Jeanne – Nye veninder til spirituelle samlinger, yoga, vinterbadning og gåture

Jeanne – Nye veninder til spirituelle samlinger, yoga, vinterbadning og gåture

Jeanne på 52 år var flyttet til en ny by og syntes, at det kunne være hyggeligt at møde nye mennesker, der deler samme interesser som hende.

Jeanne blev bekendt med Boblberg, da hun skulle søge efter frivillige i hendes rolle som konsulent i en nonprofitorganisation. Der fik hun øje på, at det også var muligt at finde fællesskaber for privatpersoner. Jeanne havde i forvejen mange gode relationer og er en del af mange fællesskaber i hendes liv, men gennem Boblberg så hun en god mulighed for at møde nye mennesker, der for det første boede tæt på hendes nye hjem, og som har de samme interesser som hende.

På Boblberg henvendte der sig flere skønne kvinder, der delte hendes interesser – faktisk var hun noget overrasket over hvor mange, der delte de samme interesse som hun. Udover Gitte har hun mødt kvinder, som hun spiser sammen med, kvinder hun går ture sammen med, nogle at dyrke dybe samtaler med og nogle at følges til arrangementer med.

”Det er en genial idé, at der er lavet en platform, hvor man selv kan byde ind, eller se hvad andre byder ind med. Det er en super god måde at finde nye fællesskaber på, og det er et kæmpe plus, at man samtidig kan føle sig tryg derinde.”

- Jeanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her