Boblberg logo
Emilie – Ikke længere alene efter tilflytning

Emilie – Ikke længere alene efter tilflytning

21-årige Emilie følte sig alene, da hun netop var flyttet til en ny by væk fra familie og venner. På Boblberg søgte Emilie derfor efter nye veninder i nærområdet, som hun kunne sludre med over en kop kaffe eller en lang gåtur. Emilie blev kontaktet af Sarah, som spurgte, om hun havde lyst til at mødes. De mødtes på en café, hvor de snakkede sammen i et par timer.

I dag mødes Emilie og Sarah et par gange om måneden, men skriver sammen flere gange om ugen. Emilie og Sarah er blevet utrolig tætte på meget kort tid. De mødes altid for at snakke, enten over en kop kaffe eller hjemme i privaten.

”Ingen fortjener at føle sig alene.”

-Emilie

Emilie synes, at Boblberg er et rigtig godt koncept. Lidt nervepirrende og akavet at skrive sammen til at starte med. Men sjovt og skønt at møde nye, potentielle veninder. Emilie kunne helt sikkert se sig selv bruge Boblberg igen.

”Der er intet at miste og kun noget at vinde ved at turde opsøge andre. Boblberg er ikke et sted for dem, ingen ville være venner med, men for alle os, der har så meget at give til andre.”

- Emilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.973 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her