Boblberg logo
Sarah – Udvidede bekendtskaberne i ny by

Sarah – Udvidede bekendtskaberne i ny by

22-årige Sarah flyttede 45 minutter fra hendes gode venner og veninder, og savnede derfor nye bekendtskaber i det nye nærområde. Hun tænkte, at Boblberg var perfekt til lige netop det – især fordi, at det var mere overskueligt for Sarah at starte en relation på skrift, så hun på den måde nemmere kunne samle mod til at mødes.

På Boblberg reagerede Sarah på en bobl og fik kontakt med en anden jævnaldrende pige. Efter et par ugers kontakt, mødtes de to til is og slushice. De satte sig ved en sø og snakkede om alt mellem himmel og jord. De er i dag gode veninder og har en masse fremtidsplaner. De bor kun 10 minutter fra hinanden og deler en masse fælles interesser.

”Jeg er en meget sky person, så det koncept med at lære en anden person at kende over besked, gjorde det meget nemmere at samle mod til at endelig mødes, hvis det kom til det.”

- Sarah

Selvom Sarah har fået sig en god ny veninde, er hun stadig aktiv på Boblberg og skriver også med andre.

”Få oprettet en bruger! Det skader ikke at prøve, og der er virkelig mange søde personer på siden, og jeg er sikker på, du kan få en ven eller to ud af det.”

- Sarah

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.416 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her