Boblberg logo
Bente - En god veninde efter et liv med lidt for mange forandringer

Bente - En god veninde efter et liv med lidt for mange forandringer

80-årige Bente har igennem sit liv flyttet et par gange, haft forskellige jobs og haft venner og veninder, som er smuttet i tide og utide. Da hun flyttede, syntes hun, at der var en smule tomt omkring hende, og derfor søgte hun mod Boblberg.

Bente tog selv kontakt til sin nuværende veninde, da de har samme interesser og bor i samme område. Derudover fandt de ud af, at de er kommet de samme steder, da de var unge, hvilket de syntes var lidt sjovt. Deres første møde gik rigtig godt – der var kemi ved første håndtryk og præsentation af dem hver. Derefter snakkede de sammen i timevis om alting. De endte med at aftale at mødes igen, og i dag mødes de et par gange om måneden, imens de ofte har kontakt på både besked og telefon.

De mødes til musikarrangementer, snakke over en kop kaffe, gåture ved havet og hjemme i privaten, hvor de laver mad sammen. I øjeblikket snakker de om at tage på et højskoleophold sammen.

”Vi er kreative begge to, og så er vi gode til at grine sammen, have dybe samtaler om det liv vi hver især har haft indtil nu.”

- Bente

Bente kunne godt finde på at bruge Boblberg igen, hvis behovet skulle opstå. Især hvis hun en dag beslutter sig for at flytte tilbage til Jylland igen. Bente synes, at Boblberg er en rigtig fin opfindelse, fordi der er mane ensomme mennesker - unge såvel som ældre. Bente påpeger også, at det desværre er tabubelagt at indrømme, at man er ensom. Derfor synes hun, at Boblberg fungerer rigtig godt til at bekæmpe ensomhed.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her