Boblberg logo
Kenneth – Ny gåklub hver mandag

Kenneth – Ny gåklub hver mandag

Kenneth på 52 år, som til dagligt er fuldtidsansat IT-medarbejder, studsede over Boblberg for første gang, da han havde set, at nogle tilflyttere i kommunen efterspurgte nye venner og bekendtskaber i den lokale Facebookgruppe. Kenneth tog derfor selv initiativ og udforskede en af anbefalingerne til opslaget, som var Boblberg.

”Blev overrasket over, at Boblberg var så enormt bredt.”

- Kenneth

Kenneth blev positivt overrasket over de brede muligheder og efterspøgelser på Boblberg, og da Kenneth selv stod overfor et vægttab, oprettede han sin første bobl, som var efterspørgsel af nye bekendtskaber til en gå- og elcykelklub. Kenneth var overrasket over den respons, han fik på sin allerførste bobl.

Da Kenneth bor på landet, syntes han det var svært at finde bekendtskaber i nærheden, og derfor var han enormt glad for, at Boblberg hjalp ham med at finde sine to nye gåmakkere Sara og Bent. Kenneth syntes, det var spændende med sine nye gåmakkere, da man åbner op for sig selv henad vejen. Kenneth er altid glad for at møde nye mennesker og dele holdninger og meninger om aktuelle nyheder og andre debatter.

Bent og Kenneth er nogenlunde jævnaldrende og arbejder begge indenfor IT-branchen. 21-årige Sara bed på, da hun selv overvejede at læse sig henimod IT-branchen, og benyttede sig derfor af Kenneth og Bents IT-Ekspertise under gåturene.

I dag mødes Kenneth med Sara og Bent fast hver mandag til deres ”Boblberg gåklub”. Deres kontakt indbyrdes er blevet endnu bedre, da de nu også har udvekslet personlig kontakt til hinanden.

Kenneth har talt for og anbefalet mange omkring Boblberg, bl.a. hans datter, som selv har barn, og savnede andre i hendes omegn, som også havde børn. Kenneths datter udforskede også selv Kenneths anbefaling, og hun er nu også blevet bruger hos Boblberg.

Kenneth kunne godt finde på at bruge Boblberg igen, da han har særlige interesser, som han ikke synes er særligt omtalt i hans område. Han er særligt begejstret over Boblberg, da det er en mere personlig platform at søge bekendtskaber. Kenneth er fortaler for Boblberg, da han synes, at det er en mere seriøs gruppe, og at man kan mærke, at de andre på Boblberg bruger platformen af samme årsag.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.260 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her