Boblberg logo
Charlotte – Ven til fysiske udfoldelser og veninde til kreative sysler

Charlotte – Ven til fysiske udfoldelser og veninde til kreative sysler

55-årige Charlotte havde i noget tid lagt mærke til en flyer omkring Boblberg på sit arbejde som sygeplejerske. En dag tænkte hun, at hun skulle gøre noget ved det, og undersøgte derfor Boblberg nærmere. Hun syntes selv, at hun manglede nogle fællesskaber og oprettede derfor en bobl på Boblberg.

I boblen skrev hun lidt om, hvem hun var, og hvad hun interesserede sig for. Hurtigt blev Charlotte kontaktet af Reno, en jævnaldrende familiefar med kone og børn, som også var på jagt efter en at spille badminton med. De aftalte at mødes til en gåtur, så de lige kunne se hinanden an. Gåturen gik godt, og Charlotte syntes hurtigt, at de faldt meget godt i hak. Gåturen blev afsluttet med en times ekstra snak på en nærliggende café, hvor de aftalte, at de skulle mødes til padel tennis. I dag har de både ses til padel tennis, klatring og hjemmebesøg med brætspil. Næste gang de skal ses, skal de ud at spille badminton sammen.

Gennem Boblberg blev Charlotte også kontaktet af en anden Charlotte. De elsker begge at være kreative, herunder at strikke. Charlottes nye veninde kæmper også med nogle ting rent psykisk, hvilket Charlotte elsker at kunne støtte og hjælpe hende gennem med.

”Vi elsker håndarbejde begge to og har oplevet nogle af de samme ting i livet, som vi taler om, når vi ikke lige er kreative.”

- Charlotte

Charlotte er stadig aktiv på Boblberg og synes rigtig godt om konceptet bag Boblberg.

”Jeg synes det er meget smart, hvor går man ellers hen?”

- Charlotte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.007 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her