Boblberg logo
Pia - Veninde at dele gåture med i ny by

Pia - Veninde at dele gåture med i ny by

54-årige Pia var gået igennem en skilsmisse og befandt sig nu i en ny by. Hun følte sig ensom og manglede et netværk, og pludselig stødte hun på Boblberg på nettet. Hun blev nysgerrig, og da der var en kvinde ved navn Tina på Boblberg, der delte samme interesse for gåture som hende selv, valgte hun at skrive til hende. Pia mødte Tina, og det viste sig, at de boede meget tæt på hinanden, og så var de derudover også jævnaldrende, hvilket Pia syntes var dejligt.

”Jeg kan også være bange for mange ting, men når man føler sig ensom, så betyder det sindssygt meget at være åben over for nye ting og skubbe sig selv til at komme ud.”

- Pia

De er i dag på utallige gåture, ofte flere gange på en dag, hvor de går til stranden og tager en dukkert. De deler alt mellem himmel og jord, både glæder, sorger og grin. En af deres daglige gåture resulterede i, at de blev inviteret til fest på stranden, og de gik straks hjem og tog fine kjoler på og deltog i festen. De drømmer bl.a. også om at tage ud at høre noget musik sammen, men er ikke nået til det endnu. Udover at gå ture med Tina, har Pia også meldt sig ind i en frivillig gruppe på otte mennesker, hvor de samler skrald.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her