Boblberg logo
Michael - Tilflytteren fandt venner til bowling og skydning

Michael - Tilflytteren fandt venner til bowling og skydning

Michael boede førhen i Hirtshals. Han flyttede derefter til Syddjurs og har boet der i nu 3 år. Da han kom til byen følte han sig alene, da han hverken havde familie eller venner tæt på. Ikke nok med det, havde han heller ikke fået et job endnu. Derfor gik tiden langsom for Michael, der kun havde sin hund med sig. Han var ensom og manglede nye bekendtskaber som tilflytter. Michael valgte en dag at tænde op for hans computer og søge på google efter bekendtskaber. Her dukkede Boblberg op. Han oprettede sig med det samme og startede ud med at kigge efter nogle bobler som passede til ham. Efter at have kigget rundt valgte han at oprette sine egne bobler.

Den første bobl han oprettede handlede om bowling og den anden om skydning. Han vedhæftede et billede af sig selv og satte søgningen i gang. Da det er lidt mere sjældne interesser end eksempelvis fodbold eller svømning, havde Michael allerede indfundet sig med, at han skulle være tålmodig. Allerede efter en uges tid fik han den første henvendelse. Efterfølgende fik han en del flere. Der var tre mænd i alderen 25-40 år, som kontaktede Michael angående bowling. Michael tog ud og bowlede med de to, som viste sig at være venner i forvejen. Han klikkede med det samme med dem begge. Den sidste mand, som også kontaktede Michael, mødtes han også med. Igen var det et rigtig godt match. Efterfulgt besluttede Michael sig for, at de alle fire skulle forenes. Det gik rigtig godt - så godt, at de fire venner nu mødes ca. to gange om måneden, hvor de bowler og tager ud og spiser sammen efterfølgende. De er også begyndt at snakke om, at skulle tage en tur i biografen sammen.

Michaels bobl med skydning fandt også interesse hos en, som Michael også har mødtes til skydning med. Han prøver at bevarer venskabet og tiden til hobbyen, men da han nu også har fået et arbejde, så skal tiden være at finde. Som Michael så fint nævner ''Boblberg har givet mig flere nye venner. Så mange at jeg nu føler at jeg har fået et solidt netværk''. Han fortæller også, at han synes at idéen bag Boblberg er fantastisk. Som Michael også selv siger ''Ensomhed er et stort problem. Selvom man bor i en stor by og bor op og ned ad hinanden, hvordan kommer man så hinanden ved?'' Han mener at Boblberg er meget stabilt. Han sammenligner det med Facebook, hvor han også har prøvet at søge venskaber igennem diverse grupper: ''Det er slet ikke det samme, det er utrolig stabilt. Man får meget mere respons på Boblberg, hvorimod at Facebook handler mere om likes''.

Michael har stadig sin profil og tjekker Boblberg af og til. Han vil gerne bruge så meget tid som muligt, på hans nye venner. Han fortæller også at han højst sandsynligt vil bruge Boblberg igen. Hans råd til andre er: ''Boblberg har hjulpet mig i min hverdag, jeg stod som arbejdsløs og følte mig ensom. Giv det et forsøg, for det er virkelig seriøst. Og hav tålmodighed, man skal nok få respons''. Han mener også at selve hjemmesiden er meget brugervenligt, med et simpelt design, som også kan gøre det nemmere for ældre personer, at kunne overskue.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her