Boblberg logo
Trina – En rigtig god veninde, der nu har udviklet sig til et familievenskab

Trina – En rigtig god veninde, der nu har udviklet sig til et familievenskab

Trina på 31 år er mor til to drenge og gift med deres far, men har aldrig rigtig haft nogen veninder, da hun har altid har haft svært ved at holde på og bevare de tætte, da hun har ADHD, som gør det lidt udfordrende.

”Jeg har aldrig haft nogen veninder, og jeg har derfor altid følt mig en smule ensom.”

- Trina

På nettet stødte Trina på Boblberg, hvor hun blev fanget af, at der stod noget om fællesskaber og ensomhed. Hun tænkte, at tiden nu måtte være inde til, at hun skulle finde en ny veninde – eller i det mindste gøre et forsøg. På Boblberg oprettede hun derfor en bobl, hvor hun skrev lidt om sig selv, og at hun søgte en god veninde til en hyggelig snak, hvor der var plads og rum til, at man kunne være sig selv.

Trina blev hurtigt kontaktet af Tania, som hun endte med at mødes med kort tid efter. De startede med at mødes over en kop kaffe, og nu mødes de mindst en gang om ugen.

”Jeg synes, at Boblberg er så fint, især for sådan en som mig, når jeg har svært ved at komme ud.”

- Trina

Trina og Tania har begge to mand og børn, og de ses derfor også ofte til aftensmad. Deres mænd synes også, det er fedt, at Trina og Tania har fundet hinanden, og de har det også lige så godt med hinanden, som Trine og Tania har det – ligesom deres børn også leger rigtig godt med hinanden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her