Boblberg logo
Lena – Fandt den bedste veninde, hun overhovedet kunne ønske sig

Lena – Fandt den bedste veninde, hun overhovedet kunne ønske sig

55-årige Lena fandt Boblberg helt uopfordret og tilfældigt på nettet og oprettede en bobl, da hun savnede veninder at drikke kaffe med. På Boblberg kom hun i kontakt med to jævnaldrende kvinder, der i dag er blevet to af Lenas allerbedste veninde.

Lena besluttede sig hurtigt for at mødes med begge kvinder på en lokal café, dog uafhængigt af hinanden. Hun havde rigtig god kemi – især med den ene, som i dag er gået hen og blevet Lenas hjerteveninde. Hjerteveninden ses hun 3-4 gange om måneden med, hvor der går lidt længere mellem besøgene med den anden veninde. De ses privat hos hinanden til både spisning og kaffe. De har også holdt en pige-hygge-frokost, hvor de har mødt hinanden.

”Jeg har fundet nogle rigtig skønne piger på Boblberg - og ikke mindst en rigtig hjerteveninde! Jeg har været meget heldig og er super taknemmelig.”

- Lena

Lena er i dag glad for at have benyttet sig af Boblberg og synes idéen bag er fantastisk. Derudover anbefaler hun Boblberg på det varmeste til dem, der også leder efter et nyt fællesskab, og hun vil til enhver tid oprette en ny bobl, hvis behovet for nye bekendtskaber skulle opstå.

”Hvor intet vover, intet vinder… Spring ud i det med åbent sind, måske er første gang ikke lykkens gang, men så må man bare prøve igen.”

- Lena

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her