Boblberg logo
Lotte - Nye venskaber til vandreture og strikning efter flytning

Lotte - Nye venskaber til vandreture og strikning efter flytning

Til dagligt arbejder Lotte på 61 år med musik og er stort naturmenneske, hvorfor hun tænkte, at der måtte være nogle i nærheden, som hun kunne dele bl.a. disse interesser med, da hun lige var flyttet til en ny by, hvilket betød, at hun stod uden en omgangskreds at lave forskellige aktiviteter med.

En dag blev Lotte introduceret for Boblberg, som hun tænkte var en oplagt mulighed til at prøve noget nyt. Hun oprettede en bobl med henblik på at finde nogle nye venner og veninder, som godt kunne lide at gå lange ture og strikke, og her var der heldigvis flere, som ønskede præcis det samme og henvendte sig på hendes bobl. Flere ville gerne ud at gå ture i området og vise, hvilke gode gåruter hendes nye hjemby havde at byde på.

Lotte startede ud med at skrive lidt med flere af dem, hvorefter hun har mødtes med tre personer hver for sig. Lotte valgte at starte med at gå med dem i ca. to timer til at starte ud på, men drøftede allerede på gåturene, at de gerne vil gå sammen i tre til fire timer, så det blev til en rigtig vandretur.

Lotte går også med en frisk ældre dame på 80 år. De går kun en times tid ad gangen sammen, men har under de mindre gåture fundet ud af, at de begge deler interessen for strikning. Her har de snakket om at mødes hjemme hos en af dem for at strikke sammen.

I Lottes bobl er der flere, som har henvendt sig omkring strikning, så i fremtiden kunne det godt tænkes, at hun gerne ville prøve at starte en lille strikkeklub.

”Det er skønt at finde nogle, som deler samme interesser som en selv, når man er flyttet til en ny by.”

- Lotte

Lotte har ikke blot fået tre nye gåmakkere, men også tre gode venskaber, som hun er virkelig glad for den dag i dag.

Lotte er meget begejstret over Boblberg og synes, at det er en genial idé. Hun er glad for, at det kun er for venskaber, så man kan finde nye omgangskredse, når man for eksempel, som Lotte, er flyttet til en ny by.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her