Boblberg logo
Alan – Fandt fire makkere til fiskeri, jagt og skakspil

Alan – Fandt fire makkere til fiskeri, jagt og skakspil

Alan på 67 år har altid haft det godt med yngre mennesker og begyndte derfor at kede sig i hverdagen, da han blev pensionist, og hans venner fortsatte på arbejdsmarkedet. På Boblberg søgte han derfor efter nye venskaber med samme interesse til daglig kontakt.

”Boblberg så spændende ud – og der var da utroligt mange mennesker, der ligesom jeg havde behov for at komme ud blandt andre mennesker. Utrolig godt initiativ.”

- Alan

Alan oprettede flere bobler, hvor han søgte efter nogle til fiskeri, jagt og skakspil. Der kom hurtigt flere henvendelser, og det endte ud i to skakmakkere og to makkere til fiskeri og jagt.

Den ene skakmakker mødes han fysisk med, hvor den anden er online, da han både bor langt væk og lider af social angst. Trods det er online, ”mødes” de dog flere gange om måneden.

Alans to nye makkere til fiskeri og jagt mødes han med hver for sig, men ses med dem begge næsten ugentligt. De snakker også meget sammen over telefon mellem aftalerne.

”Boblberg er en god mulighed til at finde nye kontakter. Vi kan godt blive enige om, at det er interesserne, der binder folk og holder gang i samtalerne. Derfor er det fedt, at man på Boblberg kan finde folk med samme interesser og på den måde finde nye rigtig gode venskaber.”

- Alan

Alan er meget taknemmelig for de kontakter han har fået og nyder at være sammen med dem.

”Jeg kan varmt anbefale Boblberg til alle. Jeg har fået noget indhold i tilværelsen igen.”

- Alan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her