Boblberg logo
Maibritt – Fandt lyset efter hård tid med tab af sin mand og sygdomsforløb

Maibritt – Fandt lyset efter hård tid med tab af sin mand og sygdomsforløb

Efter Maibritt mistede sin mand i en alder af bare 43 år i en ulykke, fandt hun kort tid efter en ny mand – og selvom hun havde regnet med, at hendes vennekreds ville være støttende, så blev de faktisk mere dømmende. Hendes vennekreds var bange og havde os svært ved at snakke om mandens tidlige død. Selvom hun har mistet mange af sine venner, er hun også i gang med et sygdomsforløb, der gjorde, at hun mistede sit arbejde og derfor ikke havde noget socialt arbejdsmæssigt. I dag er hun er i praktik meget få timer om ugen, hvis helbredet tillader det.

Maibritt blev for første gang bekendt med Boblberg, da en hun kender, havde delt platformen på nettet - og sjovt nok, så var hun et par efter til samtale i kommunen, der delte flyvers ud omkring Boblberg. Hun tog mod til at oprette en bobl om sig selv, hvor hun søgte veninder til biografture, caféture, gåture og meget mere. Maibritt kontaktede også en anden kvinde, som også stod midt i en sorg, da hun også har mistet en nær person.

”Det er okay at vise, at man er ked af det. Jeg søgte nogle, der også har oplevet tab og sorg, så vi kunne snakke med hinanden om det.”

- Maibritt

De skrev sammen, og det fangede Maibritts interesse. Der gik tre uger før de valgte at mødes, men kemien var der lige fra starten af, og de havde mange fælles interesser. De har begge udfordringer med helbredet, så de forstår hinanden på mange punkter, de behøver ikke forklare sig overfor hinanden. Skæbnen viste også, at deres mænd havde gået på uddannelse sammen, hvilket var lidt pudsigt. De mødes til cafébesøg, gåture og andre ting. De skriver sammen et par gange om ugen for at høre, hvordan det går med hinanden, da de er igennem samme sygdomsforløb. De har først planer om at mødes senere på året, da de selvfølgelig passer på hinanden i forhold til corona-situationen.

Udover sin nye veninde har Maibritt også skrevet til en anden bobl, som søgte en at gå ture med. De skrev sammen meget kort tid, før de besluttede sig for at mødes. De mødte hinanden i sommer, hvor de gik en tur rundt i byen. De nåede at ses en del, men veninden har en del at se til med sit arbejde, så de har ikke mødtes på det seneste. I stedet for skriver de sammen, og når der kommer luft fra arbejdet, skal de ses igen. Selvom der er 10 års forskel, forstår de hinanden, har mange fælles interesser, og kemien mellem dem er bare rigtig god.

Maibritt følte sig ensom og havde brug for det sociale, selvom hun ikke kan så meget. I dag har hun fundet to søde veninder at ses og skrive med, der har gjort Maibritt mere glad.

”Det er vigtigt ikke at være bange for at leve, selvom man har lavt immunforsvar, alle har brug for det sociale og mennesker i sit liv. Man går ind på Boblberg og føler sig set. Man ikke er alene og opdager, at der faktisk findes andre, der søger det samme."

- Maibritt

Hun synes, Boblberg er en rigtig god platform og har selv anbefalet platformen til sin datter, da hun også synes, at det er en rigtig god platform for studerende, der mangler et større netværk og nye fælleskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her