Boblberg logo
Sabrina – Har fundet livets perleveninder

Sabrina – Har fundet livets perleveninder

Sabrina savnede nye ligesindede bekendtskaber, som kunne give hende et nyt friskt pust i hendes ellers travle hverdag. På nettet faldt hun over Boblberg og tænkte, at det var stedet til netop at finde det. På Boblberg søgte hun efter nye venner og veninder, der havde interesse i at tage på forskellige caféer, gå ture, tage til foredrag m.m.

Henvendelserne strømmede ind, og selvom coronapandemien lukkede hele landet, og man derfor var mere påpasselig med at mødes med nye mennesker, så holdt hun gang i samtaler osv., og mødtes med dem efter restriktionerne blev lempet. Mellem de mange henvendelser på den bobl, hun havde oprettet, var der rigtig god kemi mellem hende og fire andre kvinder, som hun mødtes med hver for sig, og de er gået hen og blevet hendes livs perleveninder. I dag har Sabrina dagligt kontakt med alle fire, og hun mødes gerne med dem fast i forbindelse med cafébesøg, foredrag m.m.

Sabrina har for nyligt også opstartet en ny virksomhed med skønheds- og hudpleje, hvor hun i den anledning søgte efter piger/kvinder til at være prøvekaniner. Det blev en kæmpe succes, og mange kvinder har nu hjulpet Sabrina med at teste forskellige behandlinger af.

Sabrina kommer fra rejsebranchen, og hun står derfor også klar med åbne arme for dem, der gerne vil lære dansk. I dag er hun i kontakt med en fra Spanien, som hun skal gå en tur med, og som hun har et stort ønske om at lære det danske sprog.

Ifølge Sabrina er Boblberg en helt fantastisk platform, hvor man kan finde sit eget unikke fællesskab med super gode mennesker.

Efter Sabrinas store succes på Boblberg, vil hun til hver en tid råde sine andre veninder til at oprette sig og begynde at boble med andre.

”Jeg synes, Boblberg er super godt – især fordi det ikke er et datingsite. Jeg anbefaler stort set Boblberg til alle mine andre veninder, da jeg kun har gode oplevelser med platformen.”

- Sabrina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her