Boblberg logo
Cathrine – Støttende ven i en svær tid på kontanthjælp efter diverse operationer

Cathrine – Støttende ven i en svær tid på kontanthjælp efter diverse operationer

32-årige Christina har gået hjemme på kontanthjælp, men skal nu til at starte i flexjob. Grunden er, at hun gennem de sidste 3-4 år har været igennem mange operationer, bl.a. for platfod, spiserørsbrok, navlebrok og en masse andre. I og med at hun for nyligt var flyttet, og derfor ikke havde så mange bekendtskaber i livet, havde hun brug for nye inputs i livet i en svær tid med mange smerter.

”Jeg prøvede Boblberg med åbne arme, jeg ønskede bare at udvide mit netværk.”

- Cathrine

På Boblberg kom Cathrine i kontakt med Morten, og det skulle vise sig at være starten på noget rigtig godt.

”Morten skrev, at han var gift, og at han var noget ældre end mig, men skrev at han søgte veninder og venner til at drikke kaffe med, da han gik hjemme pga. en arbejdsskade. Så jeg tænkte ’tja hvorfor ikke’.”

- Cathrine

Cathrine og Morten ses en gang om ugen til snak, kaffe, gåture, vinterbadning og Uno, og så har Morten også været en kæmpe støtte i Cathrines liv, når alt har været lidt svært. Efter en operation for platfod var Cathrine tvunget til at have gips på i to måneder og boede derfor hos sine forældre langt ude på landet, men dette stoppede ikke Morten i at komme ud og besøge hende, hvilket hun har været meget taknemmelig for.

”Trods vores aldersforskel på 18 år har vi bare en rigtig god kemi. Og han har været god til at være der for mig, når jeg har været ked af det.”

- Cathrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.565 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her