Boblberg logo
Villy – Fandt motiverende gåtursmakker

Villy – Fandt motiverende gåtursmakker

78-årige Villy søgte på nettet efter, hvor man kunne finde fællesskaber og bekendtskaber, da han savnede en at gå ture med. Her kom Boblberg frem, og han besluttede sig for at oprette en bruger og bobl, hvori han beskrev, hvad han søgte efter.

”Jeg ville gerne ud at møde nogle nye mennesker og manglede en at gå ture med.”

- Villy

Villy blev kontaktet af Tove, som også var interesseret i at gå ture og manglede ligeledes selskab. De begyndte at skrive med hinanden og fandt hurtigt ud af, at de begge godt kunne lide at gå rundt om en sø i deres by. Så det gjorde de med en kop kaffe i hånden.

”Det er hyggeligt at mødes på uforpligtende måder.”

- Villy

Efter deres første tur aftalte de, at de gerne ville gå flere ture sammen, men grundet covid-19 er det ikke blevet til mere end en enkelt gang udover deres første møde. Men de har bibeholdt kontakten og glæder sig til mange flere gåture.

Villy træner desuden krolf og fitness to gange om ugen og kunne godt finde på at benytte Boblberg til at finde nogle at dyrke det med i fremtiden, da han føler, at det altid er bedst med selskab.

Han kunne endda også finde på at finde nye interesser inde på platformen, fordi folk søger så meget forskelligt.

”Der er masser muligheder for at finde nye interesser, og jeg kunne godt finde på at hoppe på nogle af de bobler, der er derinde.”

- Villy

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her