Boblberg logo
Liv – Har altid haft svært ved at skabe en omgangskreds, men fandt en veninde

Liv – Har altid haft svært ved at skabe en omgangskreds, men fandt en veninde

Efter at 21-årige Liv var stoppet med sin skole, og netværket ikke var det største, følte hun, at der manglede nogle bekendtskaber i hverdagen.

Liv har ofte følt sig lidt alene og haft svært ved at finde en god omgangskreds, som man kan dele alt med, og især når man ikke er på en uddannelse eller lignende. Da hun så hørte om Boblberg, valgte hun derfor at oprette sin egen bobl for at se, hvad det kunne.

”Generelt synes jeg, at Boblberg er super fedt, da det er en god måde at finde folk, som man kan dele interesser og gode stunder med.”

- Liv

På Boblberg er Liv kommet i kontakt med en pige, som hun også har mødtes med, og i dag vil kalde for en veninde.

Deres første møde foregik på en bar i byen, hvor snakken gik over nogle øl og drinks. De var begge enige om, at det var en god måde at få brudt isen og lære hinanden lidt at kende.

Efterfølgende har Liv også mødtes med flere andre, som hun også føler kan blive til gode venskaber på sigt. Liv kommer med et godt råd til andre, som sidder og overvejer at oprette sin egen bobl og søge nye bekendtskaber eller venskaber:

”Opret en bobl og se hvad der sker. Man kan blive overrasket over, hvor mange der sidder med måske samme følelse, som man selv sidder med.”

- Liv

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her