Boblberg logo
Amanda - Flyttede til ny by og fandt et nyt fællesskab

Amanda - Flyttede til ny by og fandt et nyt fællesskab

Amanda på 23 valgte at flytte til Ballerup efter et brud med hendes daværende kæreste. Hun var lige blevet mor på dette tidspunkt og har i dag to skønne børn. Selvom der ikke var tvivl om at det var og er fantastisk, savnede hun nye bekendtskaber i hendes nye by. Amanda er selv meget socialt anlagt og derfor ville hun gerne have en større omgangskreds i Ballerup. Hun blev bekendt med Boblberg og klikkede først lidt rundt på siden til at starte med. Amanda besluttede sig for at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter nye veninder til hygge, caféture, gåture eller hvad de nu kunne finde på.

Allerede fra start gik det hurtigt, hun fik 10 henvendelser på sin bobl, hvilket hun slet ikke havde regnet med: Jeg tænkte bare, at det var da ret vildt, det havde jeg slet ikke regnet med. I dag snakker og skriver Amanda med fem af dem hun fik henvendelser fra. Hun har bl.a. lige været ude og spise med en af dem, som hedder Nadja, hvilket var rigtig hyggeligt. Nu håber hun på at de kan bevare kontakten på sigt, da Amanda selv synes det var en rigtig god dag. Amanda er selv ret begejstret over Boblberg. Hun vil helt klart anbefale Boblberg til andre og har allerede nævnt det til mange af hendes veninder, som også har prøvet det af.

Amanda elsker idéen omkring Boblberg og siger også, at siden måske kan bruges til dem der har svært ved at tage det første skridt. Boblberg er også en rigtig god idé til dem der måske er lidt generte og har svært ved at tage det første skridt. På Boblberg behøver man jo ikke mødes hvis ikke man har lyst, man kan bare finde nogle at skrive med. Amanda bruger også Boblberg til at få nye fælleskaber med jævnaldrende mødre. Det kunne for eksempel være at tage i legeland med deres børn, gå på legepladsen eller andre ting. Amanda har tænkt sig at oprette en bobl mere, hvor hun vil søge efter en læsemakker.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.564 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her