Boblberg logo
Frederikke – Fandt ny veninde efter udskiftning af vennekredsen

Frederikke – Fandt ny veninde efter udskiftning af vennekredsen

Frederikke på 23 år havde netop skiftet meget af sin vennekreds ud og ville derfor gerne møde nogle nye mennesker. Efter at have set et opslag med Boblberg, besluttede hun at tjekke det nærmere ud. Frederikke så en bobl fra en jævnaldrende pige, der var tilflytter til byen, som hun kontaktede.

De to nåede ikke at skrive længe, før de besluttede at mødes - det blev faktisk samme dag, som Frederikke fik svar retur, at de mødtes til en drink i byen.

”Første møde gik super godt, og vi klingede godt og fik brugt nogle timer på en masse snak og nogle lækre cocktails.”

- Frederikke

I dag er de gode veninder, og da de er begge fuldtid i gågaden, og butikkerne ovenikøbet ligger lige ved siden af hinanden, mødes de ofte på vej og hjem fra arbejde. I fritiden mødes de så gerne på en café til en cocktail, også på deres første mødested i ny og næ, eller hvis det er tiltrængt med en shoppetur.

Frederikke er glad for sin brug af Boblberg og sin nye veninde og anbefaler det også til flere af sine andre venner, som synes de mangler nogle nye venner eller bekendtskaber.

”Jeg synes, det er en mega god idé, hvis folk, som jeg selv, gerne vil møde nye mennesker, eller som min veninde, der søgte venner, fordi hun var flyttet til fra en anden by.”

- Frederikke

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her