Boblberg logo
Elva – Ensomheden trængte på og et ønske om nye venskaber opstod

Elva – Ensomheden trængte på og et ønske om nye venskaber opstod

19-årige Elva følte sig meget ensom og indså, at hun derfor havde brug for nye venskaber. Hun havde hørt om Boblberg flere gange, både fra bekendte og set det på nettet. Flere gange havde hun da også tænkt, om det ikke kunne være noget for hende, og hun valgte nu at give det et skud.

I boblen søgte Elva efter venskaber, som måske kunne holde resten af livet, eller bare en at kunne snakke med en gang i mellem.

I dag er Elva endt ud med to nye rigtig gode venskaber, som hun er rigtig glad og taknemmelig for. Elva valgte at holde samtalen på skrift et stykke tid, inden de skulle mødes i virkeligheden for at sikre, at begge var klar til det.

Første møde foregik meget tilfældigt, da de pludselig stødte ind i hinanden på gaden og kunne genkende hinanden fra Boblberg. Siden da har de mødtes flere gange og skriver også stadig sammen.

I dag ses Elva så meget som muligt med sine nye venner, men da den ene er i militæret, og den anden flyttet sammen med sin kæreste, kan der gå lidt imellem, at de ses. Men når de ses, ses de til en god snak over en kop kaffe, gåtur, cafébesøg eller andet.

”Vi tager ud og spiser og catcher lidt op på alt det, der sker i vores liv.”

- Elva

Elva synes rigtig godt om idéen med Boblberg, og hun tænker bestemt, at hvis ønsket om flere venskaber skulle opstå igen, at hun vil bruge det endnu engang.

Hun anbefaler det som en god måde at finde nye venskaber på, som hun selv har gjort, både som ung, men også som ældre – mulighederne er mange, man skal bare kaste sig ud i det, siger Elva.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her