Boblberg logo
Christina – Fandt støtte i ny veninde efter sygemelding og ulykke

Christina – Fandt støtte i ny veninde efter sygemelding og ulykke

Christina på 31 år har været igennem en hård periode i sit liv, da hun desværre var udsat for en ulykke, hvor hun blev ramt af en flugtbilist, som resulterede i en brækket lårbensknogle, hvorefter hun måtte sygemelde sig fra sit arbejde, som hun nu af den grund er blevet fyret fra.

Da Christina flyttede sammen med sin kæreste, var det i en ny by, og derfor stod hun og manglede nogle nye veninder i sin nye hverdag. Christinas kæreste bruger selv Boblberg, og han anbefalede derfor platformen til Christina.

Christina tog chancen – og på Boblberg kom hun hurtigt i kontakt med Camilla, som i dag har udviklet sig til en rigtig god veninde.

”Hun var den første, der var der efter min ulykke. Man finder virkelig ud af, hvem der er ens ægte venner.”

- Christina

Første gang de skulle mødes, inviterede Christina og hendes kæreste Camilla og hendes kæreste hjem til mad, så aftenen endte i en parmiddag. Kemien mellem dem var så god, at det endte med, at Camilla og hendes kæreste først gik hjem kl. 01 om natten.

I dag skriver de sammen hver dag og har efterhånden kendt hinanden længe. De har begge hunde, som de gerne mødes med til gåture, og ellers går de i biografen, på museum og har også været en tur i Lalandia og til hinandens fødselsdage.

”Jeg bruger hende til alt, det er hende, der kender mig bedst.”

- Christina

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her