Boblberg logo
Lilli – Har samlet to strikkeklubber og hjælper andre med støtte og det danske sprog

Lilli – Har samlet to strikkeklubber og hjælper andre med støtte og det danske sprog

69-årige Lilli flyttede til en ny by og blev tilfældigt bekendt med Boblberg på nettet. Hun havde ikke de største forventninger i starten, men hun syntes, at det var et forsøg værd at prøve, og hun oprettede derfor en bruger og herefter en bobl, hvor hun søgte efter nogle at strikke med.

Lilli endte med at få så mange henvendelser på boblen, at hun blev nødt til at starte både et eftermiddagshold og et aftenhold. Aftenholdet er hjemme hos Lilli, og eftermiddagsholdet skiftes til at være hos hinanden. Begge hold af kvinder er mellem 55 og 69 år, som ses hver 14. dag.

”Alderen er helt uden betydning, her er det selskabet, der tæller. Vores munde står ikke stille, når vi mødes – det er fantastisk.”

- Lilli

De både strikker og hækler, men hvis man også bare vil snakke, gør man bare det. Boblen er stadig aktiv på Boblberg, da der altid er plads til en ekstra.

På Boblberg har Lilli også fundet to gåvenner – en ældre herre, hvis kone er syg, som Lilli støtter og snakker med, og en grønlandsk kvinde, som gerne vil lære det danske sprog, hvilket Lilli hjælper hende med.

”Jeg har fået rigtig meget godt ved at bruge Boblberg.”

- Lilli

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her