Boblberg logo
Emma – Fandt veninder at dele hverdagen med

Emma – Fandt veninder at dele hverdagen med

Emma er 21 år og hørte om Boblberg gennem hendes mor. Hendes mor var tilflytter til en ny by og havde hørt om det gennem andre tilflyttere. Emma valgte at tjekke Boblberg ud og endte også med at oprette en profil og en bobl. I hendes bobl søgte hun efter nye veninder, da hun altid har været en drengepige med en masse drengevenner, men ingen pigevenner.

Emmas overskrift i hendes bobl var Søger trofast veninde, hvortil hun vedhæftede et billede af hende og skrev lidt om sig selv. På hendes bobl fik hun en del henvendelser. Hun startede med at snakke med en pige, men da hun desværre boede langt væk, mistede de kontakten. Efterfølgende skrev hun med en pige fra Varde, som hun valgte at mødes med. De mødtes til en gåtur, hvor snakken gik fra første sekund. I dag er de stadig veninder, og Emma er blevet rigtig glad for hende. De snakker tit om hvor sjovt det er, at de er mødtes gennem Boblberg. De prøver at ses en gang om måneden, samt når de skal til forskellige arrangementer som koncerter, fester osv., hvor de er gode til at invitere hinanden med. Udover det, snakker de ofte i telefon og skriver sammen.

Emma er en pige der går meget op i hendes arbejde, som også omhandler mennesker. Derfor synes hun at det er vildt fedt og en rigtig god idé, at der er blevet lavet en hjemmeside som Boblberg. Hun synes samtidig også at det er gået hen og blevet et mindre tabu at søge veninder end førhen og at der er flere og flere som gør som hende. Hun siger Det skal ikke være et tabu og man skal heller ikke tro at det er pinligt. Boblberg er for alle folk, både introverte og ekstroverte. Emma synes at Boblberg er et godt sted at bevæge sig ud fra sit netværk. Og hun vil i den grad anbefale det til andre. Udover dette, synes hun at Boblbergs website er nemt at navigere rundt i.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her