Boblberg logo
Laila – Inviterede tre gæster til en hyggelig og traditionsrig juleaften

Laila – Inviterede tre gæster til en hyggelig og traditionsrig juleaften

Laila på 49 år faldt en dag over en artikel om, hvor mange tusinde danskere, der sidder alene til juleaften, hvilket fik Laila til at søge på nettet. Her dukkede Julevenner.dk op, hvilket hurtigt gav Laila blod på tanden til at invitere fremmede hjem til jul.

”Jeg spurgte min mand om, hvad han syntes om at invitere fremmede hjem til juleaften. Og pludselig blev to gæster til fem gæster, hvoraf tre af dem var fremmede.”

- Griner Laila

På Julevenner kom Laila i kontakt med en mor og hendes datter på 14 år, som hun inviterede hjem til jul. Inden det blev juleaften, blev Laila og mor + datter inviterede ind i aften-TV, hvor de overraskede Kristina, som skulle have siddet alene juleaften, men i stedet for blev inviteret hjem til Laila som en overraskelse.

Juleaftensdag kom, og Kristina skrev til Laila, at hun var lidt nervøs og i tvivl om at komme. Men så sendte Laila et billede af maden og skrev, at hun håbede på at se hende. Heldigvis besluttede Kristina sig for at komme, og det endte med, at de havde en super hyggelig aften. Aftenen forløb med alle familietraditioner med and og risalamande, og ligeledes spillede de bingo, hvor bedstefar stod for at råbe tallene op.

”Det var virkelig hyggeligt. Vi elsker at møde nye mennesker, så vi kan sagtens finde på at melde os som juleværter igen næste år.”

- Laila

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her