Boblberg logo
Anne – Fandt ny veninde, der stod præcis samme sted i livet

Anne – Fandt ny veninde, der stod præcis samme sted i livet

28-årige Anne flyttede fra sin barndomsby, og hun stod derfor uden arbejde eller netværk i den nye by. Den eneste hun havde, var hendes søn. Derfor ønskede hun at finde nye bekendtskaber, hvorfor hun oprettede en bobl på Boblberg.

Gennem den kom hun i kontakt med en jævnaldrende kvinde, der stod præcis samme sted i livet som Anne. Begge tilflyttere med børn.

”Jeg savnede bare virkelig at have et netværk, så jeg måtte jo tage sagen i egen hånd, da der ellers ikke ville ske noget.”

- Anne

De to kvinder bor kun 5 minutter fra hinanden, og første gang de mødtes, var de ude at gå en tur. Det endte dog med, at de havde så meget at snakke om, at de stod ved deres biler i en time efter gåturen. Selvom det var grænseoverskridende at skulle mødes, kunne Anne mærke, at de havde en god kemi. Nu træner de to nye veninder ugentligt sammen i fitness, og de spiser også hos hinanden.

”Jeg tænkte først, det kan være meget svært at finde nye bekendtskaber, især når man er voksen, men det fik jeg jo hurtigt afkræftet.”

- Anne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.965 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her