Boblberg logo
Michelle – Stiftede nye bekendtskaber i ny by trods borderline

Michelle – Stiftede nye bekendtskaber i ny by trods borderline

20-årige Michelle er murerlærling, forlovet og har to skønne børn. For et par år siden flyttede hun til byen og manglede derfor nye bekendtskaber. Desværre døjer hun med diagnosen borderline, hvilket betyder, at hun har svært ved at bevare venskaber – men nu havde hun altså besluttet sig for at gøre noget ved det!

På jobcenteret hørte Michelle om Boblberg for første gang, og hun gik straks ind for at søge efter nye bekendtskaber, hvor hun skrev lidt om sig selv, og hvad hun søgte. Hun blev kontaktet af flere, der syntes, at Michelles bobl lød interessant.

”På Boblberg er folk virkelig skønne, man kan få livslange venskaber eller møde folk, der har problemer som en selv og derfor få sparring med folk! Alle er velkomne, ingen bliver dømt for, hvordan man er!”

- Michelle

Hun fik bl.a. en besked fra 25-årige Cecilie, der også har børn. Første møde var hurtigt i hus, og lige siden har de haft gode snakke, købt tøj af hinanden, og så har Michelle ovenikøbet også været med til Cecilies datters barnedåb. De har meget glæde af hinanden, da de kan sparre med hinanden om forskellige ting, som de har tilfælles.

Ida på 19 år kontaktede også Michelle. De har indtil videre haft nogle rigtig gode samtaler online, men har nu planlagt, at de skal mødes til hækling og strikning, da de begge to synes, at det er rigtig hyggeligt.

Michelle har stadig en aktiv bobl på Boblberg og er også i kontakt med flere, som hun håber kommer til at udvikle sig til nye venskaber.

”Boblberg er et stort initiativ. Jeg elsker muligheden, da jeg

virkelig har fået nogle fantastiske venner derfra.”

- Michelle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.819 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her