Boblberg logo
Jasmin – Følte sig ensom og havde svært ved at finde nye venner, men fandt en ny veninde

Jasmin – Følte sig ensom og havde svært ved at finde nye venner, men fandt en ny veninde

Jasmin på 22 år blev bekendt med Boblberg på hendes gymnasium og valgte derfor at oprette en bruger. Jasmin følte sig ensom, og hun syntes ikke altid, at det var helt nemt at finde venner. Hun oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte nye venner - nogle som hun kunne bruge sin tid med og være der for.

Jasmin blev kontaktet af en anden pige, og de fandt ud af, at de havde rigtig meget tilfælles. De skrev sammen i to ugers tid, før de havde deres første møde.

”Vi faldt rigtig godt i hak og ses nu jævnligt. Hun er blevet en rigtig god veninde allerede, og det sætter jeg virkelig bare pris på.”

- Jasmin

De ses enten hos hinanden, hvor de går tur med hunden eller ser serier, og ellers tager de ud og laver noget sjovt sammen.

Jasmin kunne godt finde på at bruge Boblberg igen, og hun synes bare, at man skal kaste sig ud i det. Alle dem, hun har skrevet med, har været super søde – og man ved jo aldrig, om det er ens nye bedste ven, man skriver med. Jasmin synes, at uanset om man er introvert eller ekstrovert, er der mange muligheder, og det er det, hun godt kan lide ved Boblberg. Hun synes i hvert fald, at det er værd at prøve.

”Jeg synes, det er en rigtig god idé. Det en nem måde at møde andre mennesker på.”

- Jasmin

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 611.627 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her