Boblberg logo
Emil – Fandt motiverende træningsmakker og ven

Emil – Fandt motiverende træningsmakker og ven

Når man går igennem en periode, hvor de venner man har, ikke har tid til at ses, kan man hurtigt gå hen og føle sig en smule ensom. Denne følelse sad 25-årige Emil netop med.

En dag, da han faldt over Boblberg, så han straks en mulighed for at kunne få udvidet sit netværk af venner, og han gik derfor ind og oprettede en bobl om netop dette.

Overskriften blev ”En god ven” – en som man kunne dele hverdagen med, og måske også en han kunne dele sin interesse for træning med. På Boblberg fandt han lige, hvad han søgte.

”Vi skrev faktisk kun et par timer, og så spurgte jeg ham, om han ville med ud at have en øl, da jeg alligevel skulle ud med en kammerat den dag.”

- Emil

Ham og Emil mødtes i byen til en øl, og de fandt så her frem til de mange fælles interesser, herunder også træning, som betød meget for Emil.

De to ses i dag op til fire gange om ugen til træning, men også indimellem til sociale arrangementer og har nu også fået flere fælles venner, som de ofte ses med.

Efter succesoplevelsen med at bruge Boblberg anbefaler Emil nu Boblberg til mange andre og fortæller, at det er et nemt og trygt sted at finde en ny ven. Han tilføjer også, at det kan føles akavet at søge nye venner, men fortæller at netop dette fjerner Boblberg, når den første kontakt sker online.

”Boblberg er et fantastisk sted. Et sted, hvor vi generte mennesker har mulighed for at tage kontakt til hinanden, nu hvor det kan være lidt svært i dagligdagen.”

- Emil

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.259 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her