Boblberg logo
Jasmin – Ny veninde med fælles interesser

Jasmin – Ny veninde med fælles interesser

23-årige Jasmin var nysgerrig på at møde nye mennesker og stødte på et opslag omkring Boblberg, som gjorde, at hun fandt lysten til at se, hvad siden kunne byde på. Hun startede med at kigge rundt inde på platformen for at få inspiration fra andre, som havde oprettede bobler og for at se, om der var nogle mennesker derinde, som hun fandt spændende.

“Boblberg er jo fantastisk til at finde nye bekendtskaber.”

- Jasmin

Jasmin blev meget positivt overrasket, da det lykkedes hende at få kontakt med flere personer derinde. Der var dog en pige, der skilte sig lidt ud, og de to besluttede sig for at mødes. De valgtes at mødes et offentligt sted, hvor de kunne spise en pizza og se om, der var kemi. De to endte med at snakke i flere timer, da det viste sig, at de havde flere fælles interesser. Siden da har de to piger haft kontakt og udviklet et tæt venskab.

“Rigtig fedt koncept. Dejligt at man kan søge venner, og skriver hvem man selv er, og hvad man søger i en mulig ven eller veninde.”

- Jasmin

Jasmin er netop flyttet, og hende og hendes kæreste har derfor besluttet at prøve at finde nogle, der kunne være interesseret i at spille brætspil med dem. Derudover er Jasmin stadig åben for at finde flere nye bekendtskaber gennem Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.572 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her