Boblberg logo
Dorte – Spirituelle sparringspartnere udviklede sig til gode venskaber

Dorte – Spirituelle sparringspartnere udviklede sig til gode venskaber

Dorte, der har sin egen klinik inden for den spirituelle verden, ønskede at finde nogle ligesindede spirituelle, som hun kunne sparre med i forhold til spirituelle områder. Hun oprettede en bobl på Boblberg, og kort efter fik hun etableret kontakt til en kvinde, som hun mødtes med, hvor snakken gik på den spirituelle verden. Der gik ikke længe før, at der kom to personer mere ind i billedet, og pludselig var de en gruppe på fire personer, som alle deler samme interesse og passion for spirituelle områder. Da de alle mødtes første gang, var der gået 2,5 time med snak, før den første kiggede på uret. De snakkede som om, at de altid havde kendt hinanden.

”Jeg føler mig ligeværdig med dem. Det er jo fedt at have nogle, man fagligt kan snakke med og samtidig have nogle, man kan snakke personligt med.”

- Dorte

Udover faglig sparring har Dorte og hendes tre nye venner også opbygget et mere personligt forhold, hvor der er plads til mere personlige emner og samtaler. De fire har blandt andet allesammen erfaringer med skilsmisse, nogle mere for nyligt end andre, men de deler alligevel deres erfaringer med hinanden, og på den måde har det, der startede som en fælles interesse, udviklet sig til venskaber mellem dem alle.

”Vi passer simpelthen så godt sammen os fire. Vi deler mange af de samme livserfaringer.”

- Dorte

De har allerede nu også planer om at tage på ture og få endnu flere oplevelser sammen. De snakker om at tage på en trommerejse sammen og har for nyligt været på en kæmpe spirituel messe sammen.

”Vi vil gerne prøve nogle forskellige ting sammen, fordi vi alle er nysgerrige på det. Jeg synes, Boblberg er et fedt koncept. Alle kan jo finde ud af at bruge det. At søge venner på den måde er så godt.”

- Dorte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.952 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her