Boblberg logo
Line – Fik både udvidet sin familie og sin vennekreds

Line – Fik både udvidet sin familie og sin vennekreds

Vi møder Line i hendes indkørsel, hun står med hendes yngste datter Mille på 2 år på armen. Det regner så vi bliver hurtigt inviteret indenfor, hvor vi her bliver mødt af deres hund Nynne. Nynne har ikke altid været en del af deres familie, idet de har adopteret hende fra en anden, der ikke længere kunne tage sig af hende. Nynne er en meget selskabelig hund og vil være med til det hele. Line fortæller os at hun første gang kom forbi Boblberg, da hun stod i en situation hvor hun havde brug for nye veninder. Hun gik ind på google og søgte nye veninder og her dukkede Boblberg op som en af de første. Det var alletiders, det var lige det jeg ledte efter - udtaler Line.

Line lavede sin egen bobl, hvor hun søgte veninder. I hendes bobl skrev hun lidt om sig selv og hvad hun søgte. Hun ledte efter veninder der selv havde børn, gerne på samme alder som hendes egne (2 og 7 år). Da Line og hendes mand begyndte at udvide deres familie, begyndte Lines veninder at falde fra. De var ikke selv begyndt at få børn og det skabte en barriere mellem dem, da de ikke længere havde de samme interesser.Derfor synes Line, at det var dejligt at kunne bruge Boblberg til at finde andre med børn. Line har fået en veninde, der kun bor 20 minutters kørsel væk.

De ser hinanden tit, 1 - 2 gange om ugen hvis de kan komme til det. Jeg kan rigtig godt lide idéen om Boblberg. Det er et godt sted at møde nye mennesker. Der er så mange forskellige venskaber, som folk søger, såsom løbemakker, spilleklubber og reservebedsteforældre - udtaler Line. Line søger stadig veninder på Boblberg. Hun leder efter nogle med lidt yngre børn der bor tæt på hende selv. Hendes venindes børn er lidt ældre, på 10 og 14 år, så det kan være lidt kedeligt for dem at lege med hendes egne yngre børn. Hvis Line finder nogle flere veninder, håber hun at de kan have en venindeklub sammen.Line synes selv at Boblberg er den bedste platform at skabe nye forbindelser på.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her