Boblberg logo
Marianne – Mødte den søster, hun aldrig fik

Marianne – Mødte den søster, hun aldrig fik

56-årige Marianne, der er i fleksjob, og derfor kun arbejder 16 timer om ugen, manglede nogle at lave ting med i dagstimerne, når hun ikke var på job. Hun var ofte alene, når hun havde fri fra arbejde og manglede derfor nogle at være sammen med. Gennem Boblberg har Marianne fundet to gode veninder, som er meget forskellige, hvilket Marianne kun synes er dejligt.

”Det er jo ikke fordi, der er noget galt med, hvis man mangler nogle at være sammen med. Der er mange, der har det sådan på grund af nye situationer i livet.”

- Marianne

Marianne fik efter hvert møde med de to veninder en følelse af at have mødt veninder, som hun svinger utrolig godt med. De er gode til at snakke sammen og lytte til hinanden, hvilket gør at stunderne sammen bliver nydt meget. De mødes og går ture sammen, hvor de samtidig får en god snak om, hvad der rører sig, og hvad der er sket siden de sidst sås.

”Man har også brug for et frisk pust nogle gange i forhold til venner.”

- Marianne

Den ene af veninderne er gået hen og blevet en meget tæt og fortrolig veninde for Marianne, som hun sågar lige har været til familiefødselsdag hos. De to kalder hinanden for den storesøster og lillesøster, som de aldrig fik. En relation de to heller aldrig havde fundet, hvis ikke de havde fået kontakt gennem Boblberg.

”Jeg vil i hvert fald anbefale Boblberg til andre, fordi hvor skulle jeg ellers have mødt dem, jeg har mødt.”

- Marianne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her