Boblberg logo
Asbjørn – Fandt som tilflytter en at udforske byen med

Asbjørn – Fandt som tilflytter en at udforske byen med

23-årige Asbjørn var lige flyttet til en ny by og ønskede i den forbindelse at møde nye nogle mennesker i sit område. Det kan være en stor udfordring at udvide sit netværk, når man hverken går i skole eller har kollegaer. Derfor valgte Asbjørn meget aktivt, da han fandt frem til Boblberg, både at oprette sin egen bobl og skrive på andres, for som han selv siger:

”Det første skridt er som regel det vigtigste – derfor tager jeg det gerne. Hvis jeg virkelig vil udvide mit netværk, må jeg også gøre noget ved det.”

- Asbjørn

Asbjørn ønskede at samle en gruppe af forskellige jævnaldrende mennesker i sit område med ønsket om, at der var nogle indimellem, som kunne blive til rigtig gode venner. Han søgte bredt efter nogle, som ville med ud at udforske byen, lave kreative projekter og meget mere.

Der gik ikke mere end en uge, før han kom i kontakt med en. De mødtes første gang på en brætspilscafé, hvor de begge havde været aktive gæster før. Det var også et bevidst valgt med dette mødested, da det kan være nemt at gå gang med en samtale over et brætspil – og faktisk endte samtalen så godt, at de to sad der sammen i hele syv timer.

”Idéen bag Boblberg har været lige dét, jeg har søgt efter i mange år. Som en, der jævnligt flytter rundt i landet/verden, er det uundværligt med en god platform, hvor man kan møde mennesker i nærområdet. Det gør tilværelsen noget lettere.”

- Asbjørn

I dag ses de to venner så en gang om måneden til planlagte og spontane aftaler, som oftest indeholder en kop kaffe eller noget mad sammen, men skifter lokation for hver gang for at opleve nogle nye steder rundt om i byen.

Asbjørn er glad for sin brug af Boblberg og tænker bestemt at kunne gøre brug af det igen til at finde flere bekendtskaber efter den gode oplevelse:

"Boblberg er i min optik én af de mest ærlige og menneskelige måder at møde nye mennesker på. Alle er der af samme grund, og er du på Boblberg, er der sandsynligvis andre som dig. Det er jeg i hvert fald blevet bekræftet i."

- Asbjørn

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.412 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her