Boblberg logo
Monica – Skulle sidde alene nytårsaften, men fandt otte andre at fejre aftenen med

Monica – Skulle sidde alene nytårsaften, men fandt otte andre at fejre aftenen med

58-årige Monica skulle være alene nytårsaften, da hun ikke har noget familie, og vennerne bor langt væk. Det var gennem Boblberg, at hun blev bekendt med Nytårsvenner.dk, da hun var aktiv dér. På Nytårsvenner faldt hun over en bobl, som søgte efter nytårsgæster og skrev til hende.

Værtinden skrev, at Monica var mere end velkommen, og at de skulle være ni personer i alt. Kvinder og mænd fra nær og fjern i alle aldre fra 25 år og op. De aftalte, at Monica skulle komme halvtime før de andre gæster, så hun lige kunne hjælpe med lidt af forberedelserne.

Gæsterne kom lige inden dronningens nytårstale, som de så sammen over et glas champagne. Der var rigtig god kemi, trods det kun var et brødrepar, der kendte hinanden i forvejen.

”Man skulle tro, at vi alle kendte hinanden i forvejen.”

- Monica

De tog en runde omkring bordet, hvor de fortalte om dem selv. De havde alle ni en skøn aften, som første sluttede halv fem om morgenen med godt humør, kram og et ”på gensyn”.

”Det kræver kun, at man er lidt udadvendt, prøv det! Jeg kan kun anbefale det, hvis du skal være alene eller gerne vil mødes med andre end dem, man plejer. Jeg har besluttet mig for, at det skal jeg igen!”

- Monica

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.420 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her