Boblberg logo
Mia – Har haft svært ved venskaber pga. handicap, men fandt to nye veninder

Mia – Har haft svært ved venskaber pga. handicap, men fandt to nye veninder

Mia på 27 år er lam i sit venstre ben, der medfører, at hun døjer med ekstra udfordringer i dagligdagen, da hun bruger rollator. Derudover er Mia tilflytter til byen og mange af hendes veninder fra den gamle by er vokset fra hende. Med alt dette sammenholdt, så kan Mia indimellem godt føle sig ensom, selvom hun har sin datter.

Derfor var Mia og Boblberg et godt match, da de stiftede bekendtskab første gang. Da Mia først oprettede en bobl på Boblberg, var det egentlig et vildt skud i tågen. Hun gik ikke med en forhåbning om, at hun herigennem kunne finde nye veninder, da hun har det handicap, som hun har. Faktisk havde hun slet ingen forventning til, at nogle ville skrive til hende.

Dette blev dog modbevist kort efter oprettelsen af hendes bobl. I dag mødes hun og har kontakt med især to unge damer, der også selv har børn. De mødes til børnenes legeaftaler, på legepladser og i hjemmet. Her drikker de voksne kaffe og snakker om stort og småt, imens børnene tumler rundt i haven og laver fis og ballade.

Når man er mor, kan det dog være svært at lave aftalerne fast. Derfor nyder de hinandens selvskab, når de endelig har tid til at slå hovederne sammen til fangeleg og kaffe.

”Det er et godt koncept, fordi der sidder mange på samme alder. Folk er vokset fra hinanden, folk får børn. Det kan godt være grænseoverskridende at stille sig op andre steder og fortælle man er ensom.”

- Mia

Mia synes, det er rigtig rart endelig igen at have veninder, der står i samme situation som hende selv. Ydermere er hun meget tilfreds med sin brug af Boblberg. Herfra tager hun det som tingene kommer. Hvis behovet for platformens hjælp igen opstår, må hun tage den derfra og søge efter flere bekendtskaber.

Til andre, der står i samme situation, som Mia gjorde, kan det være en fordel at tænke som hende.

”Prøv det. Jeg tænker altid: Hvis jeg ikke har prøvet det før, så kan jeg nok godt klare det. Ligesom Pippi, ikke?”

- Mia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her