Boblberg logo
Lonni – Fandt ny veninde i vintermørket

Lonni – Fandt ny veninde i vintermørket

Lonni byder velkommen til sit hjem, det er en dejlig varm sommerdag, og hendes katte giver en varm velkomst med knurren og kælen om benene. Lonni byder på et koldt glas vand med isterninger, dog er isterningerne væk inden glasset bliver sat på bordet. Samtalen starter ud med, at Lonni fortæller at hun gennem Boblberg har fundet Dorte, som i dag er blevet en rigtig god veninde. De hygger sig gevaldigt sammen, når de har tiden til at ses. Venskabet startede ved, at Lonni så forskellige opslag fra Boblberg, hvor hun flere gange overvejede at klikke ind på opslaget, men kom fra det hver gang. Dog kom der pludselig et opslag som fangede hendes opmærksomhed, og fik hende til at klikke videre ind på Boblberg.

Lonni kiggede på de mange forskellige historier på siden, og kiggede efterfølgende efter hvem der var i hendes eget område. Da Lonni som sæsonarbejder har masser af tid om vinteren til hobbyer og godt selskab, søgte hun at lære flere at kende fra hendes omegn. Hun lavede derfor en bobl på Boblberg, hvor hun søgte andre der også var interesseret i at gå ture, hækle sammen med eller spille bræt- og kortspil med. Det var gennem denne bobl at Lonni og Dorte fik skabt kontakten. Senere fandt de ud af, hvor tæt de egentlig bor på hinanden.

Nu har de fået sig et tæt venskab, og ses så ofte de kan. Det er dejligt at vi bare kan gå ned til hinanden, når vi har lyst til at få en kop te- siger Lonni. Da Dorte er sygemeldt fra arbejde, har hun en masse tid om formiddagen til at være sammen med Lonni. Da sæsonen for gartneri er startet op igen, har Lonni ikke lige så meget tid som hun plejer, men de prøver at finde tid til hinanden når de kan. Lonni har planer om at starte en hækle eller gå-klub, når hun får lidt mere fritid igen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.478 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her