Boblberg logo
Michele – Ny livssituation som nybagt mor bragte to nye veninder med børn

Michele – Ny livssituation som nybagt mor bragte to nye veninder med børn

24-årige Michele var nybagt mor og stod pludselig i en situation, hvor de venskaber hun havde, ikke længere kunne bevare det samme indhold. Dette efterlod Michele med en følelse af ensomhed, da hun af gode grunde ikke længere kunne leve det liv, hun tidligere har gjort. Følelsen af at være alene og en flytning til en ny by, fik hende til at søge nye bekendtskaber på Boblberg. Hun ønskede ligeledes at dele sin nye rolle som mor, og alt hvad moderskabet bringer af glæder med andre kvinder, som kunne relatere til hende.

”Der er mange, der føler sig alene, og derfor er det et rigtigt godt koncept. Jeg kunne se, der var nogle i samme situation som mig selv.”

- Michele

Michele kom hurtigt i kontakt med nogle søder kvinder, som hun aftalte at mødes med. De fleste af kvinderne er også mødre, og de kunne derfor også relatere til den del af Micheles liv. De er som Michele selv nogle stille og rolige kvinder, som også bare ønskede at få flere veninder. Udover at Michelle og de andre kvinder er blevet veninder, så er deres børn også blevet legekammerater. Michele og veninderne laver alt lige fra at shoppe sammen til biografbesøg og rolige stunder med kaffe og hygge. De mødes den dag i dag stadig en gang om ugen, hvor de kan drøfte verdenssituationen og hygge sig.

”Det har hjulpet mig en del, så det er derfor, det er vigtigt, at andre ved, at Boblberg er der, og at det ikke er så farligt.”

- Michele

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her