Boblberg logo
Niklas – En tegnemakker der udviklede sig til en rollespilsklub

Niklas – En tegnemakker der udviklede sig til en rollespilsklub

23-årige Niklas elsker alt, hvad der har med fordybelse at gøre. Om den står på tegninger, læsning, brætspil eller serieanalyse, så står Niklas klar til at deltage i løjerne. Niklas er nemlig meget interesseret i disse emner og manglede til tider nogle at dele fordybelsens kunst med. På baggrund af en kammerats anbefaling, smuttede Niklas derfor ind på Boblbergs hjemmeside for at finde nye tegnevenner, som han skrev i sin nyoprettede bobl.

Dette blev til et enkelt møde i parken med blyant, papir og hygge. Det nåede dog aldrig at blive til en tradtion for ham og hans nye bekendskab. Derimod blev det hans vej ind i et nyt fællesskab. Tegnemakkerens kæreste var nemlig en del af den lokale rollespilsklub, hvor han her uden problemer kunne få lov at deltage i forskellige former for rollespil, heriblandt Dungeons N Dragons - et spil man ofte bliver så opslugt af, at man hurtigt lever sig ind i sin egen karakters rolle og pludselig dumper ned i en helt ny og spændende verden. Netop derfor er Niklas også meget tilfreds med Boblberg.

”Jeg synes idéen, den er fed. Boblberg har virket for mig, så det er jeg glad for.”

- Niklas

I dag mødes de ofte i gruppen for at fortsætte eventyret, og Niklas har nu også selv taget initiativet til at invitere de andre gruppemedlemmer med ud for at spise en lækker middag.

Niklas rejse på Boblberg startede med, at han selv fandt modet til at oprette en bobl på Boblberg og række ud efter ligesindede.

Derfor anbefaler Niklas også andre, der står i samme situation, som han gjorde, til at benytte sig af Boblberg. Derigennem kan man udvide sit netværk og få endnu flere gode kammerater.

”Jeg vil gerne anbefale andre, at hvis de søger nogle specielle grupper eller specielle interesser, så lav en bobl på Boblberg.”

- Niklas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.722 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her