Boblberg logo
Jane – Fra Kenya til Danmark og en ny venindegruppe på fire søde piger

Jane – Fra Kenya til Danmark og en ny venindegruppe på fire søde piger

Jane på 26 år var netop flyttet til Danmark fra Kenya, og hun fandt sig selv i en situation, hvor hun ikke kendte særlig mange mennesker i Danmark. Hun savnede et fællesskab og ønskede at blive udfordret i det danske sprog.

Jane hørte om Boblberg på nettet og tænkte, at det så spændende ud, hvorfor hun valgte at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter fællesskaber i nærområdet. Hun fik mange henvendelser, og nogle af dem har nu lavet en gruppe på i alt fire piger. De aftalte at mødes til en gåtur - i starten var de allesammen lidt generte, men der gik ikke lang tid før, de fik snakken i gang. Kemien var virkelig god, og de havde det rigtig sjovt sammen.

”Vi hygger os rigtig meget, og vi kan virkelig have det sjovt sammen. De hjælper mig med at øve min danske tale og viser mig det bedste af Danmark.”

- Jane

Jane elsker at løbe og svømme, og dette kan pigerne også godt lide. Nogle gange tager de på løbeture sammen i skoven, så de kan få noget frisk luft, samtidig med at de nyder naturen og alt det Danmark har at byde på.

”Jeg er så glad for, at jeg blev introduceret for Boblberg – jeg har fundet nogle gode veninder og et godt fællesskab.”

- Jane

Jane bruger stadig Boblberg, og hun elsker at kigge, om der er nogle nye fællesskaber i sit nærområde, som hun er interesseret i.

”Det er det hele værd. Man kan få kontakt med personer, man ellers aldrig havde mødt. Desuden er platformen så nem at bruge, så det er skønt.”

- Jane

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.421 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her