Boblberg logo
Stine – En støttende barselsveninde

Stine – En støttende barselsveninde

42-årige Stine blev mor, da hun var 21 år, og på det tidspunkt havde ingen af hendes andre veninder fået børn, hvorfor hun mistede en del veninder i den periode. Hendes mor anbefalede hende at gå ind på Boblberg for at se, om der var nogle fællesskaber, hun havde lyst til at være en del af. Stine valgte først at oprette en bobl, da hun blev gravid igen. Her søgte hun veninder, der havde lyst til at skabe nye, sjove minder sammen med hende. Hun fik kontakt til Linda, og da de mødtes, var kemien bare helt i top. De klikkede med det samme, og Stine og Linda har ses rigtig meget under Stines barsel. Børnene er nu blevet større, men de ses stadig til gåture, lækre frokoster i byen og andre hyggelige ting.

”Det er dejligt at have fundet en veninde, der forstår én. Hun har selv børn, og vi mødes ofte et par timer, inden vi skal hente børn hver især. Vi kan altid grine sammen.”

- Stine

Stine leder lige nu efter en træningsmakker på Boblberg og kigger stadig også lidt efter nogle nye veninder, så hun kan få udvidet sin sociale boble. Hun er rigtig glad for, at hun kom på Boblberg, da det hjalp hende med at få kontakt til Linda.

”Man kan finde en veninde for livet på Boblberg! Man skal bare hoppe ud i det. Der er trygt og godt at være.”

- Stine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her