Boblberg logo
Gitte – Slut med ensformige og ensomme hverdage som førtidspensionist

Gitte – Slut med ensformige og ensomme hverdage som førtidspensionist

Gitte på 59 år er gift og har børn, men manglede veninder at lave noget med i dagstimerne, da hun er førtidspensionist. Når alle Gittes veninder går på arbejde, er det nemlig let bare at sætte sig i sofaen og savne samvær med andre. Dette gav hende en følelse af ensomhed, så hun manglede virkelig nogle veninder at gå ture, drikke kaffe og køre med.

Gitte hørte om Boblberg gennem en gammel bekendt. Hendes bekendte var alene og havde søgt nettet tyndt efter veninder, indtil hun fandt Boblberg. Det måtte Gitte også prøve. Hun fandt mange singledamer, der søgte veninder til at lave noget med om aftenen, det var dog ikke det Gitte søgte, men muligheden var der.

Gitte kom i kontakt med en dame ved navn Tina, og spurgte hende om de skulle mødes. De startede med at have en telefonsamtale for at høre om hinanden og for at ”se” hinanden lidt an. Gitte var lidt nervøs, men efter telefonsamtalen, var der en kaffeaftale i hus. De mødtes derefter flere gange til gåture og skiftes til at være hjemme ved hinanden. De har spist frokoster sammen og været på ture til Jylland sammen. Tina har endda fået Gitte til at strikke.

Efter de mange aftaler med hendes nye veninde Tina, fik Gitte blod på tanden til at skrive til flere søde kvinder på Boblberg. Hun mødte en ny veninde ved navn Helle og fandt faktisk efterfølgende ud af, at Tina og Helle er naboer. Både Tina og Helle er førtidspensionister – af forskellige sygdomme, ligesom Gitte selv. De har derfor en stor forståelse for når Gitte melder afbud med kort varsel. Gitte blev kørt ned og har derfor gode og dårlige dage. På de dårlige dage ligger hun syg i flere dage og kaster op.

Heldigvis sætter det ikke en stopper for Gitte, Helle og Tinas venskab. De mødes både alle tre og to og to sammen, alt efter hvad der lige passer ind. De mødes så ofte de kan, da de alle har familier.

Gitte er glad for at komme mere ud, og hun fortæller bl.a., at det virkelig hjælper på humøret. Hun er meget glad for konceptet bag Boblberg og har allerede anbefalet det til hendes omgangskreds. Hun fortæller bl.a., at Boblberg ikke er det samme som ”bare” at small-talke med naboen. Det er andre snakke, man får, og man oplever andre ting sammen, for eksempel at tage på udsalg og loppemarkeder.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her