Boblberg logo
Julie – Ny ligesindede veninde med angst

Julie – Ny ligesindede veninde med angst

I søgen efter nye bekendtskaber, fandt 24-årige Julie Boblberg. Hun var nysgerrig på, hvad platformen kunne tilbyde og oprettede sig derfor straks som bruger. Julie oprettede en bobl,

hun modtog en besked fra Christine. De to skulle vise sig at have meget tilfælles. De besluttede, at første møde skulle være i Zoologisk Have, som var et neutralt sted for dem begge, og hvor de kunne have en rolig dag og lære hinanden at kende.

Dagen var en succes, og de to piger har siden både været i byen sammen, været på genbrugsshopping og haft hyggetaftener, hvor de har lavet mad og set film sammen.

”Hvis man går hjemme hver dag og ikke har nogle at snakke med, så er Boblberg en smart måde at møde nogle på.”

- Julie

Udover fælles interesser for katte og kreativitet, lider de begge af angst. Dette har kun gjort dem tættere, da det gør, at de har en hel forståelse for hinanden, som andre ikke har. Lige siden første møde har de ses flere gange om måneden og er begge meget taknemmelige for hinandens venskab.

”Jeg synes bare, at det er en mega god idé - hvis det ikke havde været for Boblberg, så havde jeg aldrig fundet den veninde, jeg har i dag.”

- Julie

Julie er stadig aktiv på Boblberg og har for nyligt fået kontakt til endnu en pige, som hun er ved at lære at kende og bygge en stærkere relation til.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her