Boblberg logo
Natasia – Fandt et netværk med børn efter søn var hjemgivet fra anbringelse

Natasia – Fandt et netværk med børn efter søn var hjemgivet fra anbringelse

Det var 26-årige Natasias kæreste, der tilfældigt faldt over Boblberg på nettet. Deres 2-årige søn havde i en periode været anbragt ude for hjemmet, men var netop blevet hjemgivet, hvorfor Natasia og kæresten følte, at de manglede et netværk med børn.

Da de tænkte, at Boblberg var et forsøg værd, oprettede de sammen en bobl, hvor de skrev lidt om, hvem de var, hvad deres historie var, hvad de søgte osv. Her kom de i kontakt med en privat familie, der holder en form for legestue for forskellige familier. Det syntes Nastasia lød interessant, og hun besluttede sig derfor for at deltage sammen med sønnen.

Det var en super god oplevelse for Natasia og hendes søn, der følte sig rigtig godt tilpas sammen med de 5-6 andre familier, der var med til legedagen. Natasia har været der i alt to gange og har klart i tankerne at fortsætte.

”Når vi mødes, bliver man ikke dømt. Man kan hurtigt få sat et stempel i panden, når man har haft anbragt et barn, men det har jeg ikke oplevet eller følt på noget tidspunkt i det her netværk.”

- Natasia

Natasia synes generelt rigtig godt om Boblberg – og især det med, at alle er velkomne lige meget ens historie og baggrund.

”Boblberg er et super godt koncept, både fordi det er til det ene og det andet – det er for alle, absolut alle.”

- Natasia

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.635 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her