Boblberg logo
Claus – Kom videre i livet med nye bekendtskaber efter at være gået fra sin kæreste

Claus – Kom videre i livet med nye bekendtskaber efter at være gået fra sin kæreste

26-årige Claus har en stor omgangskreds og mangler generelt ikke venner i livet, men da han gik fra sin ekskæreste efter seks år, stod han pludselig i en ny livssituation. Han kom ind i en periode, hvor han lukkede sig selv lidt inde og ville gerne finde nogle, som han kunne dele sine bekymringer med – uden at det skulle være hans venner.

”Jeg havde ikke lyst til at fylde mine venners hoveder op med mine tanker og problemer, så jeg ville gerne finde nogle andre, som jeg kunne dele mine bekymringer med.”

- Claus

Claus gik derfor på jagt efter en app, hvor man kunne finde nye bekendtskaber, hvor Boblberg dukkede op. Han startede med at kigge lidt rundt og skrev til lidt forskellige, som han tænkte kunne være et match. Her kom han i kontakt med to – en dreng og en pige, som begge er jævnaldrende.

Pigen, som Claus kom i kontakt med, havde netop været igennem det helt samme, som ham selv havde. De stod i samme situation og kunne på mange måder relatere til hinanden, hvilket var en kæmpe hjælp for begge.

”Boblberg brugte jeg til at søge efter nogle at snakke med, og det fandt jeg i hende. Det hjalp mig på en måde videre i livet.”

- Claus

På Boblberg fandt Claus også en at dele sin fritidsinteresse inden for gaming sammen med. De fandt ud af, at de spillede samme spil og blev hurtige enige om, at et spil ikke ville tage skade. Nu er de blevet rigtig gode online venner og gamer ofte sammen over en god snak.

”Jeg synes, Boblberg er fedt – elsker at det udelukkende kun er fællesskaber og ikke dating.”

- Claus

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.426 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her