Boblberg logo
Majbritt – Skabte en skrivegruppe på fire kvinder

Majbritt – Skabte en skrivegruppe på fire kvinder

58-årige Majbritt stødte helt tilfældigt på Boblberg, og det pudsige og sjove navn var med til at vække hendes interesse i at undersøge nærmere.

”Da jeg faldt over Boblberg, syntes jeg, at det lød som en rigtig god idé.”

- Majbritt

Majbritt har kommunikeret med andre på platformen og oprettet bobler af flere omgange.

For Majbritt handlede hendes søgen om at finde personer, der kunne indgå i en skrivegruppe, hvor man har nogle at sparre med i forbindelse med udarbejdelsen af tekster, som kan være alt fra digte, historier, romaner, noveller m.m.

I dag har Majbritt skabt en skrivegruppe på fire, som hjælper hinanden med deres skriveprocesser. Majbritt og de andre har det som en hobby, men er seriøse omkring deres skriverier. Det er motiverende for dem alle at have fundet nogle at kunne dele deres tekster og idéer med, som har samme interesse og kan give kvalificeret feedback. De har fået opbygget et skriveunivers, som også fungerer som et fællesskab imellem kvinderne.

”Jeg tror rigtig meget på interessefællesskaber og den værdi, det kan tilføje til et venskab.”

- Majbritt

Majbritt nyder, at hun, udover at have fået en skrivegruppe, også har fået opbygget gode, private relationer. Hun kan nemlig ses med nogle af dem privat ved siden af, da de har fået bygget et venskab op, hvor de kan ses og lave andre hyggelige ting sammen samt hjælpe hinanden i dagligdagen.

Alle i gruppen er kreative kvinder, der elsker at nørkle med diverse projekter. De har alle opnået at finde et fællesskab baseret på deres skriveinteresse, hvilket Majbritt synes er fantastisk. Hun er meget tilfreds med sin brug af platformen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her